KEYWE

Om oss

Vi vill bidra till en blandstad genom att bygga yteffektiva, energisnåla och prisvärda lägenheter. På så sätt kan fler människor få tillgång till riktigt bra bostäder i områden där bristen är som störst.

Vi tror att en lösning på bostadsbristen är ett smartare och effektivare byggsätt som med en modern prefabricerad teknik gör det möjligt att bygga prisvärda och klimatsmarta bostäder både snabbare och till mer rationella priser än tidigare. Självklart väljer vi material och metoder som är skonsamma för miljön i såväl bygg- som bruksskede i alla våra byggnationer. Vi menar att en låg energiförbrukning och hög kvalitet på bostäderna ger dig både låga drifts- och underhållskostnader och ett smart boende.

Vi vet att investeringen i en bostad är ett av livets stora beslut både vad gäller pengar och engagemang. Därför samarbetar vi med de ledande aktörerna inom varje område så att varje del i processen sköts på bästa tänkbara sätt. Vårt team av projektledare, arkitekter, konstruktörer och installationskonsulter har mångårig erfarenhet från utveckling av bostadsbyggnation och med deras samlade erfarenhet kan vi gemensamt tillföra våra olika byggprojekt ett kritiskt och konstruktivt tänk redan från start.

Våra medarbetare

PETER ROLLFELT
PETER ROLLFELTVD & projektledning

+46 70 880 82 10
peter@keywe.se

TORBJÖRN ZINGMARK
TORBJÖRN ZINGMARKSenior rådgivare

+46 73 181 26 00
torbjorn@keywe.se

CHRISTINA THÖRNVALL
CHRISTINA THÖRNVALL

+46 70 512 12 12
christina@keywe.se

BERT HANSSON
BERT HANSSONFörsäljning

+46 0701-311111
bert@keywe.se

JOCHUM LÖFGREN
JOCHUM LÖFGRENFörsäljning & projektledning

+46 0733-425110
jochum@keywe.se

Styrelse

BO SANDBERG
BO SANDBERGStyrelseordförande
Har haft befattningar hos Stadshypotek, Swedbank, Securum och mellan 1990 och 2003 hos Catella Egendomsförvaltning.

Drivande kraften och/eller arkitekten bakom flera stora fastighetstransaktioner i Sverige. Nämnas kan “Stenvalvet”, en transaktion om 4.400 MSEK för Credit Suisse First Boston, Deutsche Banks & Bankers Trusts förvärv av Amplion om 5,1 MSEK från Telia etc.

Styrelseledamot i Svenska Fastighetsfonden NIAMs förvärv 2005 / 2006 av 100 Retailfastigheter i Finland till ett värde av ca 300 M Euro och 250.000m2. F d styrelseordförande i Mandamus Fastigheter i Haninge AB, 300.000 m2 hyresfastigheter (4.000 lgh) till ett värde om ca 2 000 MSEK. Delägare och en av grundarna till fastighetsbolaget Landsort Care AB. Designer av det svenska REIT -systemet i mitten på nittiotalet.

ANNIKA BILLSTRÖM
ANNIKA BILLSTRÖMLedamot
Fd gatu- och fastighetsborgarråd och finansborgarråd med mer än 25 års aktiv politisk karriär. Idag driver Annika ett eget bolag som arbetar med chefsrekrytering; Inchefia AB. Annika har ett mycket omfattande kontaktnät inom såväl politik som näringsliv samt en gedigen och väl dokumenterad erfarenhet av fastighetsaffärer och byggnation av studentbostäder.
PETER ROLLFELT
PETER ROLLFELTVD, Ledamot
Med bakgrund från IT -branschen som försäljningschef och marknadschef på företag som Samsung, Creative, Atari mm. Egen företagare som har byggt upp onlinebutiker och sålt dessa. F.d. förbundsordförande för Svenska Taekwondoförbundet.

Bostäder

Läs mer

Kommande projekt

Läs mer

Hyresrätter

Läs mer

For investerare

Läs mer